Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels.

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van een warm handbadje met een verzorgende lotion. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en verzorgd met een nagelriemolie. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd..Vervolgens is er de keuze om de nagels op hooglans te brengen of te verfraaien met een nagellak. Afsluitend een onderarm en hand massage. Kortom een weldaad voor de handen.

An Shen

An Shen, hoofd-, nek en schoedermassage

Deze massage is een combinatie van chinese acupressuur en westerse massagetechnieken.

An Shen betekent geestelijke balans, innerlijk evenwicht en duidt op een hoge vorm van bewustzijnsontwikkeling. Deze unieke An Shen massage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest.

De An Shen massage van het hoofd en een groot gedeelte van de nek en schoudermassage kan met kleding aan worden gedaan

 

Chinflex

Chinflex, chinese voetmassage

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes.De chinezen passen voetmassages met zeer .goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Zij gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

Tijdens een ontspannende Chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de enrgiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

Wellness behandeling

Cosmetische voet wellnessbehandeling

Ontspanning wordt steeds belangrijker in deze tijd  waar we het als mens steeds drukker krijgen.

De behandeling(en) bestaan uit een aantal stappen, waarbij de verschillende stappen elkaar versterken om uiteindelijk tot een holische werking, ontspanningvan lichaam en geest te komen.

De behandeling.

U gaat eerst genieten van een voetenbad met een etherische olie met een ontspannen werking.

Vervolgens scrub ik uw voeten en eventueel uw onderbenen. De dode huidcellen (vooral bij een droge en schilferige huid worden verwijderd , zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen.

Dan worden de voeten 15 minuten heerlijk ingepakt met een verkoelend of verwarmend masker, dit stimuleert de bloedcirculatie en reinigt en verzorgt de huid. Uw handen worden tijdens deze ïngepakte 15 minuten ook verwend.

Na het verwijderen van het masker sluit ik de behandeling af met een voet-en onderbeen massage uiteraard met een etherische olie.

Pure verwennerij!!